• afb1
  • afb2
  • afb3
  • afb3
Parttime is een gedreven 3 mans-formatie uit het Gelderse Druten en vertaalt elk optreden in een echte performance. Ze verzorgen de muzikale noot op bruiloften, partijen, personeelsfeesten, dansavonden, braderieŽn, kermissen, carnaval en staan garant voor een geslaagd feest.

Ons repertoire is geschikt voor jong en ouder publiek. We zijn bedreven muzikanten die spelen met heel veel plezier en dat is te horen! Veel humor, een vriendelijke houding en verzorgde kleding zorgen voor een goede presentatie.

Moderne apparatuur zorgt ervoor dat een perfecte geluidskwaliteit gewaarborgd is, waarbij een acceptabel geluidsniveau een belangrijke rol speelt.

Kortom.....
Trio Parttime....Een coverband met ervaring, dynamiek, enthousiasme en bovenal gezelligheid.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de bandleden:

Myriam van der Sluijs: zang, percussie

Muziek is voor haar een levenswerk. Ze zingt al vanaf haar achtste jaar in kinderkoren, gospelkoren en bands. Myriam is een veelgevraagd artieste om huwelijksmissen vocaal te verzorgen. Met haar grote stembereik kan ze vrijwel ieder nummer ten gehore brengen. 'Kippenvel' bij nummers van Marianne Weber tot Anouk en van Amy McDonald tot Caro Emerald. Laat u aangenaam verrassen door haar prachtige stemgeluid.Patrick Schiks: keyboards, zang en techniek

Deze techneut van de band speelt keyboard en zingt vooral de Nederlandstalige nummers. Hij heeft veel muzikale ervaring en kan zijn nummers serieus, maar ook op een doldwaze manier brengen door de tekst op een leuke manier aan te passen. Tevens draagt hij zorg voor de boekingen en is de webmaster van deze site.

Fred Hommersom : keyboards, zang

Deze ‘ muziekfriek ' komt uit een muzikale familie. Als kind zong hij al de sterren van de hemel. Amper 5 jaren oud leerde zijn moeder hem de eerste noten lezen en schrijven en vanaf z'n 13e werd hij vaste kerkorganist in verschillende dorpen in Maas en Waal. Met 16 jaren gaf hij zelf orgelles, speelde in verschillende koren en bands (basgitaar en orgel/synthesizer) en was ook nog dirigent/toetsenist van een gospelkoor. Vele jaren was hij toetsenist/leadzanger van de zeer bekende band "Travel", waarmee hij heel Nederland doorkruiste. Ettelijke feesten en partijen later kwam "Parttime" op zijn pad. Omdat hij zangeres Myriam nog kent van één van de koren en Patrick bij zijn muziekvrienden hoort, was een nieuwe uitdaging snel geboren. De jarenlange ervaring deelt hij nu met "Parttime", waarbij op elk feest de tent "op z'n kop" MOET. En nog elke zondag bespeelt hij met handen en voeten het kerkorgel.

Zijn motto: Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.
Voor een betaalbare prijs te boeken voor alle feesten en evenementen!      l         l         l         l         l         l