• afb1
  • afb2
  • afb3
  • afb3BRUILOFT

Wij als Parttime hebben inmiddels een zeer ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van muziek tijdens bruiloftsfeesten en mogen ons hierin, met een gerust hart specialisten noemen. Uw wensen staan bij ons bovenaan, wat o.a. inhoudt dat wij uw bruiloftsfeest met een beperkt geluidsvolume beginnen, zodat u en uw gasten op een verstaanbare manier de gelegenheid hebben tot felicitatie's en het eventueel bijpraten van alle zaken die in uw familie- en/of kennissenkring spelen. Daarna zal geleidelijk het tempo en het volume van de muziek worden opgevoerd, met uiteindelijk als doel een volle dansvloer te bewerkstelligen. Hierbij zullen wij bij enkele nummers het bruidspaar in het middelpunt zetten en uw gasten hierbij betrekken. Dit allemaal uiteraard wel in overleg en naar de wensen van het bruidspaar, of in het verlengde hiervan de ceremoniemeester(es).

Wij verzorgen uw bruiloftsfeest met een allround-repertoire voor jong en oud zoals, easy listening, muziek uit de jaren '60, '70, '80 en '90, hedendaagse Top100-hits, goud van oud, disco, rock'n roll , foxtrot, wals, quick stepp, Engelse wals, tango, cha cha cha en rhumba, maar ook Duitse schlagers, feestmuziek en de Hollandse hits ontbreken niet.
Mocht u op uw bruiloftsfeest iets niet of juist wel willen horen, het repertoire en onze mogelijkheden zijn dusdanige gevarieerd, dat aan bijna al uw wensen kan worden voldaan (zie ons repertoire overzicht). Bij ons geen onnodige lange pauzes, maar lekker doorspelen, dit vinden wij net zo belangrijk als u. Dit zorgt ervoor dat de sfeer altijd optimaal blijft. Wij dragen er zorg voor dat er een dusdanig repertoire ten horen wordt gebracht dat iedereen uw ‘mooiste dag’ zal herinneren als ‘supergezellig’.

Uiteraard is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten (Cd-speler, microfoon) voor eventuele voordrachtjes, toespraken e.d.
 

JUBILEUM

Ieder jubileum is anders. Bent u 10 jaar lid van uw club of bent u 25 jaar getrouwd? Wij passen het programma aan naar ùw wens en garanderen dat iedereen nog lang zal spreken van een overgetelijke avond.

 
BEDRIJFSFEEST

In overleg kunnen wij een repertoire spelen naar ùw wens. Wilt u
Top-40, dansmuziek, feestmuziek of ‘voor elk wat wils, wij zorgen ervoor dat het voor iedereen een geslaagd feest zal worden. Doordat wij gebruik maken van de 'D&B' geluidsset, wat in de professionele muziekwereld bekend staat als 'de absolute Top' kunnen wij een perfecte geluidskwaliteit garanderen, bij elk gewenst volume.

Uiteraard is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten (Cd-speler, microfoon.) voor eventuele voordrachtjes, toespraken e.d


 

DANSAVOND

Wij hebben het juiste repertoire voor een geslaagde dansavond. Naast de populaire foxtrot, rhumba, Engelse wals en tango vergeten wij ook de veleta, polka en Sint Bernardswals niet.
Naar wens spelen wij ook met een gematigd volume.

 
BRADERIE

Een terras op een braderie zal op een mooie zonnige dag snel vol zitten. Wij zijn experts om deze ook vol te houden. De drankomzet is voor de organisatie vaak een belangrijke bron om een evenement financieel succesvol af te ronden. Doordat wij een gebalanceerd programma spelen, zullen wij jong en oud weten te boeien.


Voor een betaalbare prijs te boeken voor alle feesten en evenementen!      l         l         l         l         l         l