• afb1
  • afb2
  • afb3
  • afb3VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij willen weten of de band nog vrij is voor ons feest?
Uiteraard een belangrijke vraag. Hiervoor hebben de we datum van uw feest nodig.
Via onze contact pagina komt u op op de aanvraag pagina, vul deze in en u krijgt z.s.m. bericht of wij beschikbaar zijn.

Hoe deelt Parttime de optredens in?
Wij brengen diverse sets van ongeveer 30-45 minuten met korte pauzes.
En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangt dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Parttime speelt in op het publiek!

Is er muziek in de pauzes?​
In onze pauzes draaien we muziek, die past bij de sfeer van dat moment.
De muziek die wij in deze korte pauzes kunnen draaien, is net als ons eigen repertoire allround muziek uit de jaren 60 tot heden, eventueel aangevuld met Nederlandstalige muziek, maar ook de bekendste disco, party en dance classics. Uiteraard kunt u voor onze korte pauzes eventueel ook zelf muziek aanleveren. Dit kan dan op CD, of USB Stick.

Kan ik eigen wensen ten aanzien van de muziekkeuze aangeven?
Laat u verrassen door ons breed repertoire. Mocht je een bepaald nummer absoluut niet willen horen, geef dat dan tijdig aan ons door. Mocht je een bepaald nummer juist heel graag horen laat dit ons dan ook tijdig weten. Indien het nummer in ons repertoire is opgenomen is dit uiteraard geen enkel probleem. Als het nummer niet in ons repertoire zit, kijken wij in hoeverre het nummer bij Parttime past. Indien het nummer echt niet in ons repertoire past dan is er een mogelijkheid om het nummer tijdens onze pauze via CD ten gehore te brengen.

Openingsdans
In het geval van een bruiloft zullen wij een openingsdans spelen in overleg met het bruidspaar. Hierbij betrekken wij ook de rest van het publiek en dit zal direct zorgen voor een uitbundige sfeer en gezelligheid. Heeft u een bijzondere herinnering aan een bepaald nummer? Laat het ons weten!

Kan er gebruik worden gemaakt van de apparatuur voor bijvoorbeeld voordrachtjes?
Voor speeches en stukjes kan er gebruik gemaakt worden van onze draadloze microfoon en geluidsinstallatie. Als er muziek gedraaid moet worden, staat er een laptop klaar.

Licht en geluid
Uiteraard beschikken wij over een uitstekende licht- en geluidsinstallatie. Wij spelen met D&B en Electro Voice.

Is het geluid niet te hard?
Een goede geluidskwaliteit is bij ons belangrijker dan een (te) hoog volume!
Het geluid krijgt het volume zo hard of zacht als u wilt! Wij kunnen van heel zacht tot hard spelen, dankzij onze professionele apparatuur. Een avond heeft qua volume ook een opbouw. In de 1e set is het volume lager dan de 2e. Mensen moeten wennen aan het geluid, willen praten, kennismaken, acclimatiseren, ... Vanaf de tweede set voeren we het volume wat op, mede afhankelijk van de reactie op de dansvloer.

Kunnen wij naar jullie komen luisteren?
We kunnen jullie eventueel uitnodigen om naar een besloten feest te komen kijken. Dit is natuurlijk wel eerst in overleg met onze opdrachtgever. Let er wel op dat u aanwezig bent op een feest van mensen die u niet kent. Houdt uw bezoek daarom kort. Ieder feest is weer anders en smaken verschillen, misschien spelen wij op het moment dat u er bent, juist net de nummers die u niet leuk vindt. Parttime past zich aan de wensen van de opdrachtgever, de gasten en sfeer van dat moment aan.

Als u Parttime wilt boeken, houdt u dan rekening met het volgende:
Indien het optreden plaatsvindt op een boven- of benedenetage, dient er een lift aanwezig te zijn. Vanwege de veiligheid kan de apparatuur niet over een trap vervoerd worden. Locaties met lift ook enkel in overleg.

Andere vragen?
Heeft u nog andere vragen? Stuur gerust een berichtje via onze contactpagina of bel 06 - 49 95 61 76.

Voor een betaalbare prijs te boeken voor alle feesten en evenementen!    Tel. 06 - 49 95 61 76 | info@orkestparttime.nll